Onze specialismen

Onze specialismen

Beregening

Soms blijkt na verloop van tijd dat een tuin op bepaalde plekken geen of te weinig vocht krijgt.En onder het motto: “voorkomen is beter dan genezen”, kunnen wij beregening aanleggen.

Lees meer

Groendaken

Een groendak is een mogelijkheid voor de bevordering van het eco systeem van uw schuur, carport of overkapping . Voor ons bestaat een groendak uit een recyclebare dakbedekking , daarom wordt het ook wel sedumdak genoemd.

Lees meer

Evenementen

Outdoor Tuinen houd zich niet alleen maar bezig, Met aanleg en onderhoud van tuinen. Ook verzorgen wij het aankleden van evenementen en stands. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Lees meer

(Zwem)Vijvers

Het hele jaar natuurlijk mooi en schoon water zonder chloor of andere chemicalien . Een vijver waarin ook gezwommen kan worden, dat is een zwemvijver, een geheel ecologisch systeem met een natuurlijk filter en beplanting.

Lees meer

Verlichting

Verlichting is een belangrijk punt in u tuin. Met tuinverlichting Creëer je een warme, Maar ook een Gezellige sfeer en een stukje veiligheid. Er zijn verschillende mogelijkheden qua verlichting in uw tuin.

Lees meer

Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het is het gedeelte van uw tuin, Waar u van de zon geniet of lekker even tot rust kan komen. Daarom zal Outdoor Tuinen dit zorgvuldig meeneem, In het ontwerpen van uw tuin.

Lees meer